Diyarbakır'da son kullanma tarihi geçmiş 100 kilogram ete el konuldu
Gündem
15.11.2024 - 14:31, Güncelleme:
15.11.2024 - 14:31 40 kez okundu.
Diyarbakır'da son kullanma tarihi geçmiş 100 kilogram ete el konuldu
Diyarbakır, 15 Kasım (Hibya) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı gıdaya ulaşılmasını sağlamak amacıyla yaptığı denetimlerde son kullanım tarihi geçmiş 100 kilogram tavuk etine el koydu.
Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, gıda toptancıları, kasap ve lokantalarda denetimler yaparak halkın sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışmalarını sürdürüyor.
Sağlık İşleri ve Zabıta Daire Başkanlıkları ekipleri, tavuk eti satan işletmeler ve kilo işi pişirme yapan esnaflara yönelik denetim yaptı.
Yapılan çalışmada, son kullanım tarihi geçmiş 100 kilogram tavuk etine ekiplerce el konularak imha edildi, iş yerleri hakkında yasal işlem uygulandı.
Hibya Haber Ajansı
Diyarbakır, 15 Kasım (Hibya) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı gıdaya ulaşılmasını sağlamak amacıyla yaptığı denetimlerde son kullanım tarihi geçmiş 100 kilogram tavuk etine el koydu.
Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, gıda toptancıları, kasap ve lokantalarda denetimler yaparak halkın sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışmalarını sürdürüyor.
Sağlık İşleri ve Zabıta Daire Başkanlıkları ekipleri, tavuk eti satan işletmeler ve kilo işi pişirme yapan esnaflara yönelik denetim yaptı.
Yapılan çalışmada, son kullanım tarihi geçmiş 100 kilogram tavuk etine ekiplerce el konularak imha edildi, iş yerleri hakkında yasal işlem uygulandı.
Hibya Haber Ajansı
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.