Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

2024 Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ne zaman

Adliye Haber 07.06.2024 - 22:55, Güncelleme: 07.06.2024 - 22:55 214 kez okundu.
 

2024 Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ne zaman

2024 Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ne zaman
2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi 16 Haziran 2024 tarihinden yani 2024 yılı kurban Bayramından önce çıkması beklenmektedir. Hakim ve Savcılar Kurulu HSK nın almış olduğu ilke kararları uyarınca izleyen takvime göre 16 Haziran 2024 de Kararname çıkması bekleniyor. Herhangi olumsuz bir durum yaşanmaması halinde çıkacak olan  Adli ve İdari Yargı Kararnamesine göre çok sayıda Hakim ve Savcıyı kapsayacak olan bu kararnamede çok sayıda Baş Savcının da atamasının olacağı tahmin ediliyor. HSK tarafından çıkarılacak olan 2024 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesinin kurban Bayramı sonrasının çıkması ataması olacak olan Sayın Hakim ve savcılarımızın daha önceden planlamış oldukları Bayram Tatillerini daha rahat ve Huzur içinde planladıkları şekilde geçirebileceklerini düşünüyorlar. Adliyehaber.com.tr 
2024 Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ne zaman

2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi 16 Haziran 2024 tarihinden yani 2024 yılı kurban Bayramından önce çıkması beklenmektedir.

Hakim ve Savcılar Kurulu HSK nın almış olduğu ilke kararları uyarınca izleyen takvime göre 16 Haziran 2024 de Kararname çıkması bekleniyor.

Herhangi olumsuz bir durum yaşanmaması halinde çıkacak olan  Adli ve İdari Yargı Kararnamesine göre çok sayıda Hakim ve Savcıyı kapsayacak olan bu kararnamede çok sayıda Baş Savcının da atamasının olacağı tahmin ediliyor.

HSK tarafından çıkarılacak olan 2024 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesinin kurban Bayramı sonrasının çıkması ataması olacak olan Sayın Hakim ve savcılarımızın daha önceden planlamış oldukları Bayram Tatillerini daha rahat ve Huzur içinde planladıkları şekilde geçirebileceklerini düşünüyorlar.

Adliyehaber.com.tr 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.