Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ahşap sanatçısı Çorbacı: Amacım insanlara en doğal ürünleri sunmak

Gündem 15.11.2024 - 18:51, Güncelleme: 15.11.2024 - 18:51 68 kez okundu.
 

Ahşap sanatçısı Çorbacı: Amacım insanlara en doğal ürünleri sunmak

Diyarbakır, 15 Kasım (Hibya) - Ahşap sanatçısı Satılmış Çorbacı, doğal eşyaların kullanımını artırıp, insanlara kaliteli bir ürün sunmak için fuara katıldığını belirtti.
Diyarbakır Fuar Haftasında  ürünlerini ve sanatını tanıtmak için Kastamonu'dan gelen Satılmış Çorbacı, bu sanatı dedesinden öğrendiğini söyledi. Dedesinin küçük yaşlardan itibaren usta-çırak ilişkisiyle işi öğrettiğini belirten Çorbacı, “İşin ayrıntı noktalarını, hangi ağaçların kullanılabileceğini, hangi ağaçlara nasıl şekil verilebileceğini, kullandığımız ürünlerin özelliklerini, ağaçlara bu şekilleri verirken hangi araçları kullanabileceğimizin tamamını dedemden öğrendim.” Dedi. Ürünlerinde zeytin, şimşir, ceviz ağaçlarını kullandığını aktaran Çorbacı, “Bu ürünleri tercih etme sebebimiz bu gibi ürünlerin antibakteriyel özelliği var. Yapay ürünler gibi değil, ağacın kendi özünde olan antibakteriyel özelliği ile ağacı işleyerek doğal mutfak araç gereçleri elde ediyoruz. Bu ağaçlardan üretilen doğal mutfak ürünlerinde yağ birikmiyor, bakteri toplamıyor ve yıpranmadan uzun süre kalarak kullanılabiliyor. Çorbacı, bu ürünleri yaparak satmasının tek amacının insanlara doğal ürünler sunmak olduğunu vurguladı. Hibya Haber Ajansı
Diyarbakır, 15 Kasım (Hibya) - Ahşap sanatçısı Satılmış Çorbacı, doğal eşyaların kullanımını artırıp, insanlara kaliteli bir ürün sunmak için fuara katıldığını belirtti.
Diyarbakır Fuar Haftasında  ürünlerini ve sanatını tanıtmak için Kastamonu'dan gelen Satılmış Çorbacı, bu sanatı dedesinden öğrendiğini söyledi. Dedesinin küçük yaşlardan itibaren usta-çırak ilişkisiyle işi öğrettiğini belirten Çorbacı, “İşin ayrıntı noktalarını, hangi ağaçların kullanılabileceğini, hangi ağaçlara nasıl şekil verilebileceğini, kullandığımız ürünlerin özelliklerini, ağaçlara bu şekilleri verirken hangi araçları kullanabileceğimizin tamamını dedemden öğrendim.” Dedi. Ürünlerinde zeytin, şimşir, ceviz ağaçlarını kullandığını aktaran Çorbacı, “Bu ürünleri tercih etme sebebimiz bu gibi ürünlerin antibakteriyel özelliği var. Yapay ürünler gibi değil, ağacın kendi özünde olan antibakteriyel özelliği ile ağacı işleyerek doğal mutfak araç gereçleri elde ediyoruz. Bu ağaçlardan üretilen doğal mutfak ürünlerinde yağ birikmiyor, bakteri toplamıyor ve yıpranmadan uzun süre kalarak kullanılabiliyor. Çorbacı, bu ürünleri yaparak satmasının tek amacının insanlara doğal ürünler sunmak olduğunu vurguladı. Hibya Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.