DSÖ: Minimum işlenmiş gıda içeren düşük tuzlu bir diyet ölüm riskinizi azaltır
Gündem
23.01.2025 - 11:46, Güncelleme:
23.01.2025 - 11:46 108 kez okundu.
DSÖ: Minimum işlenmiş gıda içeren düşük tuzlu bir diyet ölüm riskinizi azaltır
Cenevre, 23 Ocak (Hibya) – Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), minimum işlenmiş gıda içeren düşük tuzlu bir diyetin, kalbi ve böbrekleri koruyarak erken ölüm riskini azalttığını bildirdi.
DSÖ’den yapılan açıklamada minimum işlenmiş gıda içeren düşük tuzlu bir diyetin, kalbi ve böbrekleri koruyarak erken ölüm riskini azalttığı belirtilerek, “Daha az tuz tüketerek daha uzun yaşayın.” denildi.
Hibya Haber Ajansı
Cenevre, 23 Ocak (Hibya) – Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), minimum işlenmiş gıda içeren düşük tuzlu bir diyetin, kalbi ve böbrekleri koruyarak erken ölüm riskini azalttığını bildirdi.
DSÖ’den yapılan açıklamada minimum işlenmiş gıda içeren düşük tuzlu bir diyetin, kalbi ve böbrekleri koruyarak erken ölüm riskini azalttığı belirtilerek, “Daha az tuz tüketerek daha uzun yaşayın.” denildi.
Hibya Haber Ajansı
Hibya Haber Ajansı, Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.