Kaz eti Ordu restoranlarının menüsüne ekleniyor
Gündem
14.01.2025 - 10:50, Güncelleme:
14.01.2025 - 10:50 106 kez okundu.
Kaz eti Ordu restoranlarının menüsüne ekleniyor
Ordu Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile yaygınlaşan kaz yetiştiriciliğinin ardından kaz eti ordu restoranlarının menüsüne ekleniyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ‘Kendi Kendine Yeten Şehir’ sloganıyla başlattığı tarım destekleri sürüyor. Ordu’da yetiştirilen kazlar, büyükşehir belediyesi tarafından satın alınarak kanatlı kesimhanesinde yapılan işlemlerin ardından satışa hazır hale getiriliyor.
Büyükşehir belediyesi tarafından alımı yapılan kazlara Ordu’daki işletmelerin ilgi göstermesi üzerine Ordu Büyükşehir Belediyesi kaz etinin yemek menülerinde yer alması ve usulüne uygun yapılması amacıyla işletme şeflerine eğitim verdi. Büyükşehir belediyesi himayesinde uzman ustalar tarafından Ordu’nun farklı ilçelerindeki işletme şeflerine kaz etinin pişirilme ve sunum teknikleri anlatıldı.
Fatsa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren ve restoran menülerinde kaz etine de yer vermeye başlayacaklarını söyleyen işletmenin gıda mühendisi Hilal Doğrucu Dündar, kaz etinin halka buluşturmak ve Ordu’da yaygınlaştırmak istediklerini belirtti.
Hibya Haber Ajansı
Ordu Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile yaygınlaşan kaz yetiştiriciliğinin ardından kaz eti ordu restoranlarının menüsüne ekleniyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ‘Kendi Kendine Yeten Şehir’ sloganıyla başlattığı tarım destekleri sürüyor. Ordu’da yetiştirilen kazlar, büyükşehir belediyesi tarafından satın alınarak kanatlı kesimhanesinde yapılan işlemlerin ardından satışa hazır hale getiriliyor.
Büyükşehir belediyesi tarafından alımı yapılan kazlara Ordu’daki işletmelerin ilgi göstermesi üzerine Ordu Büyükşehir Belediyesi kaz etinin yemek menülerinde yer alması ve usulüne uygun yapılması amacıyla işletme şeflerine eğitim verdi. Büyükşehir belediyesi himayesinde uzman ustalar tarafından Ordu’nun farklı ilçelerindeki işletme şeflerine kaz etinin pişirilme ve sunum teknikleri anlatıldı.
Fatsa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren ve restoran menülerinde kaz etine de yer vermeye başlayacaklarını söyleyen işletmenin gıda mühendisi Hilal Doğrucu Dündar, kaz etinin halka buluşturmak ve Ordu’da yaygınlaştırmak istediklerini belirtti.
Hibya Haber Ajansı
Hibya Haber Ajansı, Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.