Kaz eti Ordu restoranlarının menüsüne ekleniyor

Gündem 14.01.2025 - 10:50, Güncelleme: 14.01.2025 - 10:50 106 kez okundu.
 

Kaz eti Ordu restoranlarının menüsüne ekleniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile yaygınlaşan kaz yetiştiriciliğinin ardından kaz eti ordu restoranlarının menüsüne ekleniyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ‘Kendi Kendine Yeten Şehir’ sloganıyla başlattığı tarım destekleri sürüyor. Ordu’da yetiştirilen kazlar, büyükşehir belediyesi tarafından satın alınarak kanatlı kesimhanesinde yapılan işlemlerin ardından satışa hazır hale getiriliyor. Büyükşehir belediyesi tarafından alımı yapılan kazlara Ordu’daki işletmelerin ilgi göstermesi üzerine Ordu Büyükşehir Belediyesi kaz etinin yemek menülerinde yer alması ve usulüne uygun yapılması amacıyla işletme şeflerine eğitim verdi. Büyükşehir belediyesi himayesinde uzman ustalar tarafından Ordu’nun farklı ilçelerindeki işletme şeflerine kaz etinin pişirilme ve sunum teknikleri anlatıldı. Fatsa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren ve restoran menülerinde kaz etine de yer vermeye başlayacaklarını söyleyen işletmenin gıda mühendisi Hilal Doğrucu Dündar, kaz etinin halka buluşturmak ve Ordu’da yaygınlaştırmak istediklerini belirtti. Hibya Haber Ajansı
Ordu Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile yaygınlaşan kaz yetiştiriciliğinin ardından kaz eti ordu restoranlarının menüsüne ekleniyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ‘Kendi Kendine Yeten Şehir’ sloganıyla başlattığı tarım destekleri sürüyor. Ordu’da yetiştirilen kazlar, büyükşehir belediyesi tarafından satın alınarak kanatlı kesimhanesinde yapılan işlemlerin ardından satışa hazır hale getiriliyor. Büyükşehir belediyesi tarafından alımı yapılan kazlara Ordu’daki işletmelerin ilgi göstermesi üzerine Ordu Büyükşehir Belediyesi kaz etinin yemek menülerinde yer alması ve usulüne uygun yapılması amacıyla işletme şeflerine eğitim verdi. Büyükşehir belediyesi himayesinde uzman ustalar tarafından Ordu’nun farklı ilçelerindeki işletme şeflerine kaz etinin pişirilme ve sunum teknikleri anlatıldı. Fatsa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren ve restoran menülerinde kaz etine de yer vermeye başlayacaklarını söyleyen işletmenin gıda mühendisi Hilal Doğrucu Dündar, kaz etinin halka buluşturmak ve Ordu’da yaygınlaştırmak istediklerini belirtti. Hibya Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.