Haliliye zabıtası, fırın ve unlu mamüllerini denetliyor
Gündem
07.01.2025 - 10:29, Güncelleme:
07.01.2025 - 10:29 99 kez okundu.
Haliliye zabıtası, fırın ve unlu mamüllerini denetliyor
Şanlıurfa, 7 Ocak (Hibya) - Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pide fırınlarına ve unlu mamullerine yönelik gerçekleştirdiği rutin denetimlerde ruhsat, hijyen, gramaj ve kullanılan ürünlerin son tüketim tarihi kontrollerini sağlıyor.
Vatandaşların sağlığı için gıda satışı yapan işletmeleri denetleyen Zabıta Müdürlüğüne bağlı 1. Bölge Amirliği, pide fırınlarını ve unlu mamullerini inceledi. Yenişehir Mahallesi ve çevresindeki işletmelere yönelik yapılan denetimlerde, başta işletmelerin mutfakları olmak üzere hijyen ve temizlik kontrolleri sağlandı. Vatandaşların sık sık hizmet aldıkları pide fırını ve unlu mamullerinde ekmek ve hamur ürünlerinin hazır hale getirildiği alanları kontrol eden zabıta ekipleri, gıda ürünlerinin açıkta korunmaması ve hijyen standartlarını sağlaması gerektiğini belirtti. Ekmeklerin gramajlarına da bakan ekipler, vatandaşlara daha kaliteli ekmeğin ulaşması için işletme sahiplerine kurallara riayet edilmesi gerektiğini ifade etti. Satışı yapılan içeceklerin ve kullanılan ürünlerin son kullanma tarihlerini de kontrol eden ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan Haliliye Belediyesi ekipleri, kurallara duyarlı olan işletmelere teşekkür etti.
Hibya Haber Ajansı
Şanlıurfa, 7 Ocak (Hibya) - Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pide fırınlarına ve unlu mamullerine yönelik gerçekleştirdiği rutin denetimlerde ruhsat, hijyen, gramaj ve kullanılan ürünlerin son tüketim tarihi kontrollerini sağlıyor.
Vatandaşların sağlığı için gıda satışı yapan işletmeleri denetleyen Zabıta Müdürlüğüne bağlı 1. Bölge Amirliği, pide fırınlarını ve unlu mamullerini inceledi. Yenişehir Mahallesi ve çevresindeki işletmelere yönelik yapılan denetimlerde, başta işletmelerin mutfakları olmak üzere hijyen ve temizlik kontrolleri sağlandı. Vatandaşların sık sık hizmet aldıkları pide fırını ve unlu mamullerinde ekmek ve hamur ürünlerinin hazır hale getirildiği alanları kontrol eden zabıta ekipleri, gıda ürünlerinin açıkta korunmaması ve hijyen standartlarını sağlaması gerektiğini belirtti. Ekmeklerin gramajlarına da bakan ekipler, vatandaşlara daha kaliteli ekmeğin ulaşması için işletme sahiplerine kurallara riayet edilmesi gerektiğini ifade etti. Satışı yapılan içeceklerin ve kullanılan ürünlerin son kullanma tarihlerini de kontrol eden ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan Haliliye Belediyesi ekipleri, kurallara duyarlı olan işletmelere teşekkür etti.
Hibya Haber Ajansı
Hibya Haber Ajansı, Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.