Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gastronomi Günleri'nde 1 ton sucuk dağıtımına başlandı

Gündem 05.10.2024 - 17:41, Güncelleme: 05.10.2024 - 17:41 58 kez okundu.
 

Gastronomi Günleri'nde 1 ton sucuk dağıtımına başlandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kayseri Gastronomi Günleri’nde 1 ton sucuk döneri keserek dağıtımını başlattı.
Sucuk döner dağıtımında sponsor ve katılım sağlayan herkese teşekkürlerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Kayseri’mizin insanlarını seviyoruz. Sizlere hizmet etmeyi ibadet biliyoruz. Kayseri denilince akla ne gelir? Kayseri denilince akla sucuk gelir. Bu defa inovatif bir çalışmayla dedik ki dönerini yapalım. Bundan sonra herhalde sucuk döner evleri açılacak. Durum onu gösteriyor” ifadelerinde kullandı. Uluslararası ödüllü Şef Yunus Emre Akkor da Kayseri sucuğunu tadarak, Kayseri sucuğunu özel ve ayrıcalıklı kılan unsurları ifade etti ve Kayseri sucuğunu tanıttı. Böylesi bir etkinlik düzenlediği için Başkan Büyükkılıç ve ekibine teşekkür eden ünlü Şef Akkor etkinlikten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Başkan Büyükkılıç, pastırma doğradı, Erkilet bölgesinin ünlü kedi bacağı isimli cevizli pekmez sucuğu yapımına eşlik ederek Kayseri Gastronomi Günleri’nde düzenlenen yemek atölyesi ile sempozyuma da katıldı. Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin lezzetlerini ve değerlerini tek tek anarak tanıtımını yaptı. Hibya Haber Ajansı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kayseri Gastronomi Günleri’nde 1 ton sucuk döneri keserek dağıtımını başlattı.
Sucuk döner dağıtımında sponsor ve katılım sağlayan herkese teşekkürlerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Kayseri’mizin insanlarını seviyoruz. Sizlere hizmet etmeyi ibadet biliyoruz. Kayseri denilince akla ne gelir? Kayseri denilince akla sucuk gelir. Bu defa inovatif bir çalışmayla dedik ki dönerini yapalım. Bundan sonra herhalde sucuk döner evleri açılacak. Durum onu gösteriyor” ifadelerinde kullandı. Uluslararası ödüllü Şef Yunus Emre Akkor da Kayseri sucuğunu tadarak, Kayseri sucuğunu özel ve ayrıcalıklı kılan unsurları ifade etti ve Kayseri sucuğunu tanıttı. Böylesi bir etkinlik düzenlediği için Başkan Büyükkılıç ve ekibine teşekkür eden ünlü Şef Akkor etkinlikten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Başkan Büyükkılıç, pastırma doğradı, Erkilet bölgesinin ünlü kedi bacağı isimli cevizli pekmez sucuğu yapımına eşlik ederek Kayseri Gastronomi Günleri’nde düzenlenen yemek atölyesi ile sempozyuma da katıldı. Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin lezzetlerini ve değerlerini tek tek anarak tanıtımını yaptı. Hibya Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.