Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bayraklı Şehir Hastanesi’nde AVM Hizmeti Veriliyor!

Gündem 28.09.2024 - 17:30, Güncelleme: 28.09.2024 - 17:18 46 kez okundu.
 

Bayraklı Şehir Hastanesi’nde AVM Hizmeti Veriliyor!

İZMİR Bayraklı Şehir Hastanesinde Neler Oluyor ? Bayraklı Şehir Hastanesi’nde AVM Hizmeti Veriliyor! SES İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Başak Edge Gürkan, Sağlık Bakanlığı’nın Şehir Hastanelerinde AVM hizmeti vermeye başladığını savundu! Bayraklı Şehir Hastanesi AVM mi oluyor? Kozmetikten sonra Fast Food da geliyor! Ulaşım güçlüğü, 10 yılı aşan inşaatı süresi, işçi ücretlerinin ödenmemesi, depreme dayanıklılığı gibi [...]
İZMİR Bayraklı Şehir Hastanesinde Neler Oluyor ? Bayraklı Şehir Hastanesi’nde AVM Hizmeti Veriliyor! SES İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Başak Edge Gürkan, Sağlık Bakanlığı’nın Şehir Hastanelerinde AVM hizmeti vermeye başladığını savundu! Bayraklı Şehir Hastanesi AVM mi oluyor? Kozmetikten sonra Fast Food da geliyor! Ulaşım güçlüğü, 10 yılı aşan inşaatı süresi, işçi ücretlerinin ödenmemesi, depreme dayanıklılığı gibi konularla sık sık gündeme gelen İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi bu kez, “Hastane AVM mi oluyor”, “Obezite ile mücadele eden Sağlık Bakanlığı Şehir Hastanesinde Fast Food Zinciri mi kuruluyor?” sorularıyla karşı karşıya .  SES İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Başak Edge Gürkan, bu konular hakkında Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na (BSHA) önemli açıklamalarda bulundu. “Şehir hastaneleri sağlık hizmeti üretmeli hastalık değil” diyen Gürkan, “Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulan İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde bir fast food açılması akıl alır bir durum değildir. Şehir Hastanelerini özel şirket mantığı ile işletmeye çalışan Sağlık Bakanlığı,  Şehir Hastanelerini AVM mantığıyla yönetmeye çalışmaktadır. Bakanlık birçok özel işletmeye kamusal alanı peşkeş çekmektedir. Sağlık Bakanlığı bünyesinde bir obezite birimi kuran bakanlık yetkilileri nasıl olur da obezite düşmanı bir fast food markasının İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi bünyesinde açılmasına izin vermektedir. Bakanlığır bu saatten sonra “Obezite ile Mücadele Et, Sağlıklı Yaşa” gibi sloganları ve politikalarının inandırıcı olması beklenemez. Bakanlık bir an önce bu karardan geri dönmelidir” dedi. AVM’de Fast Food’a Yol Veren Sağlık Bakanlığı Obezite ile Mücadelede Samimi Değildir “AVM ismiyle birçok özel firmaya hastane kapılarını açarak, sağlık hizmeti verilmesi gerekirken AVM hizmeti vermeye başlamıştır” diyen Gürkan, “12’den fazla hastalığın kaynağı olan obezite ile mücadele halk sağlığı açısından çok önemlidir. Hal böyleyken obeziteye savaş açtığını söyleyen Sağlık Bakanlığının Bayraklı Şehir Hastanesinde fast food açılmasına izin vermesi akıl alır bir iş değildir. Bu durum Sağlık Bakanlığı’nın obezite ile mücadelede samimi olmadığının da bir göstergesidir” dedi. Sağlık Bakanlığının Asli Görevi Sağlık Hizmeti Vermektir, AVM Açmak Değil Gürkan sözlerine şöyle devam etti, “Sağlık Bakanlığının asıl görevi sağlık hizmeti vermektedir, AVM açmak değil. İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde fast food açılmasının duyulmasının ardından yurttaşlarımız da Sağlık Bakanlığını arayarak tepkilerini dile getirmiştir. Sendikamız da Sağlık Bakanlığının sadece sağlık hizmeti vermesi için her platformda mücadelesine devam edecektir. Sağlık Bakanlığını aklını başına almaya davet ediyor, sağlık kurumları müşteri garantili şehir hastanesi de olsa  hastaneler sağlık hizmeti üretmeli hastalık değil ,bu uygulamayı kabul edilemez buluyoruz” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)
İZMİR Bayraklı Şehir Hastanesinde Neler Oluyor ? Bayraklı Şehir Hastanesi’nde AVM Hizmeti Veriliyor! SES İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Başak Edge Gürkan, Sağlık Bakanlığı’nın Şehir Hastanelerinde AVM hizmeti vermeye başladığını savundu! Bayraklı Şehir Hastanesi AVM mi oluyor? Kozmetikten sonra Fast Food da geliyor! Ulaşım güçlüğü, 10 yılı aşan inşaatı süresi, işçi ücretlerinin ödenmemesi, depreme dayanıklılığı gibi [...]

İZMİR Bayraklı Şehir Hastanesinde Neler Oluyor ? Bayraklı Şehir Hastanesi’nde AVM Hizmeti Veriliyor!

SES İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Başak Edge Gürkan, Sağlık Bakanlığı’nın Şehir Hastanelerinde AVM hizmeti vermeye başladığını savundu!

Bayraklı Şehir Hastanesi AVM mi oluyor? Kozmetikten sonra Fast Food da geliyor!

Ulaşım güçlüğü, 10 yılı aşan inşaatı süresi, işçi ücretlerinin ödenmemesi, depreme dayanıklılığı gibi konularla sık sık gündeme gelen İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi bu kez, “Hastane AVM mi oluyor”, “Obezite ile mücadele eden Sağlık Bakanlığı Şehir Hastanesinde Fast Food Zinciri mi kuruluyor?” sorularıyla karşı karşıya .  SES İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Başak Edge Gürkan, bu konular hakkında Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na (BSHA) önemli açıklamalarda bulundu. “Şehir hastaneleri sağlık hizmeti üretmeli hastalık değil” diyen Gürkan, “Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulan İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde bir fast food açılması akıl alır bir durum değildir. Şehir Hastanelerini özel şirket mantığı ile işletmeye çalışan Sağlık Bakanlığı,  Şehir Hastanelerini AVM mantığıyla yönetmeye çalışmaktadır. Bakanlık birçok özel işletmeye kamusal alanı peşkeş çekmektedir. Sağlık Bakanlığı bünyesinde bir obezite birimi kuran bakanlık yetkilileri nasıl olur da obezite düşmanı bir fast food markasının İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi bünyesinde açılmasına izin vermektedir. Bakanlığır bu saatten sonra “Obezite ile Mücadele Et, Sağlıklı Yaşa” gibi sloganları ve politikalarının inandırıcı olması beklenemez. Bakanlık bir an önce bu karardan geri dönmelidir” dedi.

AVM’de Fast Food’a Yol Veren Sağlık Bakanlığı Obezite ile Mücadelede Samimi Değildir

“AVM ismiyle birçok özel firmaya hastane kapılarını açarak, sağlık hizmeti verilmesi gerekirken AVM hizmeti vermeye başlamıştır” diyen Gürkan, “12’den fazla hastalığın kaynağı olan obezite ile mücadele halk sağlığı açısından çok önemlidir. Hal böyleyken obeziteye savaş açtığını söyleyen Sağlık Bakanlığının Bayraklı Şehir Hastanesinde fast food açılmasına izin vermesi akıl alır bir iş değildir. Bu durum Sağlık Bakanlığı’nın obezite ile mücadelede samimi olmadığının da bir göstergesidir” dedi.

Sağlık Bakanlığının Asli Görevi Sağlık Hizmeti Vermektir, AVM Açmak Değil

Gürkan sözlerine şöyle devam etti, “Sağlık Bakanlığının asıl görevi sağlık hizmeti vermektedir, AVM açmak değil. İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde fast food açılmasının duyulmasının ardından yurttaşlarımız da Sağlık Bakanlığını arayarak tepkilerini dile getirmiştir. Sendikamız da Sağlık Bakanlığının sadece sağlık hizmeti vermesi için her platformda mücadelesine devam edecektir. Sağlık Bakanlığını aklını başına almaya davet ediyor, sağlık kurumları müşteri garantili şehir hastanesi de olsa  hastaneler sağlık hizmeti üretmeli hastalık değil ,bu uygulamayı kabul edilemez buluyoruz” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.