Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gaziantep'te “Kültür Mutfağı” etkinliği düzenlendi

Gündem 15.09.2024 - 17:43, Güncelleme: 15.09.2024 - 17:43 61 kez okundu.
 

Gaziantep'te “Kültür Mutfağı” etkinliği düzenlendi

İş insanı Cüneyt Asan, GastroANTEP Festivali kapsamında düzenlenen “Kültür Mutfağı” adlı workshopta Gaziantep mutfağına olan bağlılığını vurguladı.
“Türkiye’nin ve Dünyanın Önemli Şefleri Gaziantep’in Gıdaları ile Vegan, Vejetaryen ve Şifa Ürünlerine Yön Verecek” başlığı altında Gaziantep Kültür Yolu Festivali çerçevesinde “Kültür Mutfağı” adıyla düzenlenen workshopta Günaydın Et & Restoran Grubu Kurucu Ortağı Cüneyt Asan konuşmacı olarak yer aldı. Bu kapsamda Asan, Gaziantep’te bugün yapılan bu etkinliğin Türkiye’nin dört bir yanında yapılmaya çalışıldığını anlatarak, “Herkes bir şeyler deniyor. Herkes bir şeyler yapmaya başladı. Esnaflar aşçılar artık değerli olduğunu hissettiriyor. Aşçı ‘ben bir şeyler üretiyorum’ diyor. Ve kendisi üzerinden festivaller düzenlendiğini görüyor. Ürün olmadan gastronomi olamaz. Gaziantepliler, taşı toprağı yemek yapar. Çinliler gibi. Gazianteplilerin başlatmış olduğu bu hikaye şu anda Türkiye’nin geneline yayılmış durumda” dedi. Kendi restoranlarında Gaziantep’in ürünlerini kullandığını ifade eden Asan, “Gaziantep’in ürünlerini kullanmadan kebapçı olunmaz. İstanbul’da kasaptım. Daha sonra kebapçı dükkânı açtım. Şu an dükkanlarımın 10’u yurt dışında. İtibarımı ve servetimi Gaziantep mutfağına borçluyum" ifadelerini kullandı. Hibya Haber Ajansı
İş insanı Cüneyt Asan, GastroANTEP Festivali kapsamında düzenlenen “Kültür Mutfağı” adlı workshopta Gaziantep mutfağına olan bağlılığını vurguladı.
“Türkiye’nin ve Dünyanın Önemli Şefleri Gaziantep’in Gıdaları ile Vegan, Vejetaryen ve Şifa Ürünlerine Yön Verecek” başlığı altında Gaziantep Kültür Yolu Festivali çerçevesinde “Kültür Mutfağı” adıyla düzenlenen workshopta Günaydın Et & Restoran Grubu Kurucu Ortağı Cüneyt Asan konuşmacı olarak yer aldı. Bu kapsamda Asan, Gaziantep’te bugün yapılan bu etkinliğin Türkiye’nin dört bir yanında yapılmaya çalışıldığını anlatarak, “Herkes bir şeyler deniyor. Herkes bir şeyler yapmaya başladı. Esnaflar aşçılar artık değerli olduğunu hissettiriyor. Aşçı ‘ben bir şeyler üretiyorum’ diyor. Ve kendisi üzerinden festivaller düzenlendiğini görüyor. Ürün olmadan gastronomi olamaz. Gaziantepliler, taşı toprağı yemek yapar. Çinliler gibi. Gazianteplilerin başlatmış olduğu bu hikaye şu anda Türkiye’nin geneline yayılmış durumda” dedi. Kendi restoranlarında Gaziantep’in ürünlerini kullandığını ifade eden Asan, “Gaziantep’in ürünlerini kullanmadan kebapçı olunmaz. İstanbul’da kasaptım. Daha sonra kebapçı dükkânı açtım. Şu an dükkanlarımın 10’u yurt dışında. İtibarımı ve servetimi Gaziantep mutfağına borçluyum" ifadelerini kullandı. Hibya Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.