Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Beyoğlunda otopark Cinayeti Market sahibi Mehmet Şahin vefat etti

Adliye Haber 08.02.2024 - 23:17, Güncelleme: 08.02.2024 - 23:30 784+ kez okundu.
 

Beyoğlunda otopark Cinayeti Market sahibi Mehmet Şahin vefat etti

Beyoğlunda otopark Cinayeti Market sahibi Mehmet Şahin vefat etti
Ülkemizde her geçen gün sivil silahlanmanın önü alınamıyor 68 yaşındaki Celal K. Aracını tek yönlü yolda park edip market çalışanlarının kendisi uyarması ile sinirlenip önce kafa attı sonra kurşun yağdırdı. Beyoğlu'nda dar bir sokak ta tek yönlü yolda bir marketin önüne aracını park etmek isteyen Celal K. (68) ile market çalışanları arasında kavga çıktı. Kavgada araç sahibi market çalışanlarını silahla vurdu. Olayda market sahibi Mehmet Şahin hayatını kaybederken, bir kişi ise tedavi altına alındı. Olay Beyoğlu Tomtom Mahallesi Boğazkesen Caddesi'nde dün öğleden sonra sıralarında meydana geldi. M.K.'nın aracını Mehmet Şahin'in (55) işlettiği marketin önüne bırakması nedeniyle iş yeri çalışanları ile arasında tartışma çıktı. Celal K. (68) olay yerinde  iş yeri çalışanına kafa attı. Çıkan kavgada silahını çıkaran Celal K. Peş peşe ateş etti. Açılan ateşte M.A.A. ve Mehmet Şahin yaralandı. olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. İki yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mehmet Şahin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, M.A.A.'nın tedavisinin devam ediyor. Savcılık tarafından cinayetten tutuklanması için Sulh Ceza hakimliğine sevk edilen Celal K 68 tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Beyoğlunda otopark Cinayeti Market sahibi Mehmet Şahin vefat etti

Ülkemizde her geçen gün sivil silahlanmanın önü alınamıyor 68 yaşındaki Celal K. Aracını tek yönlü yolda park edip market çalışanlarının kendisi uyarması ile sinirlenip önce kafa attı sonra kurşun yağdırdı.

Beyoğlu'nda dar bir sokak ta tek yönlü yolda bir marketin önüne aracını park etmek isteyen Celal K. (68) ile market çalışanları arasında kavga çıktı. Kavgada araç sahibi market çalışanlarını silahla vurdu. Olayda market sahibi Mehmet Şahin hayatını kaybederken, bir kişi ise tedavi altına alındı.

Olay Beyoğlu Tomtom Mahallesi Boğazkesen Caddesi'nde dün öğleden sonra sıralarında meydana geldi. M.K.'nın aracını Mehmet Şahin'in (55) işlettiği marketin önüne bırakması nedeniyle iş yeri çalışanları ile arasında tartışma çıktı. Celal K. (68) olay yerinde  iş yeri çalışanına kafa attı.

Çıkan kavgada silahını çıkaran Celal K. Peş peşe ateş etti. Açılan ateşte M.A.A. ve Mehmet Şahin yaralandı. olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. İki yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mehmet Şahin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, M.A.A.'nın tedavisinin devam ediyor.

Savcılık tarafından cinayetten tutuklanması için Sulh Ceza hakimliğine sevk edilen Celal K 68 tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.