Düzce Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencilerinden büyük başarı
Gündem
25.12.2024 - 10:23, Güncelleme:
25.12.2024 - 10:23 46 kez okundu.
Düzce Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencilerinden büyük başarı
Düzce, 25 Aralık (Hibya) - Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında düzenlenen "Black Box" (Kapalı Kutu) yarışmasında önemli başarıya imza attı.
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında düzenlenen "Black Box" (Kapalı Kutu) yarışmasında önemli başarıya imza attı.
Düzce Üniversitesi’ni temsilen yarışmaya katılan Gastronomi Bölümü 2.sınıf öğrencileri Metehan Palancıoğlu ve Arda Baran Ceylan ile 1.sınıf öğrencisi Gülseda Kahraman, mutfak sanatındaki hünerlerini sergileyerek jüri üyelerinden tam not aldı. Öğrenciler; yaratıcılık, teknik bilgi ve hız gerektiren yarışmada rakiplerini geride bırakarak 2. olma başarısını elde etti.
Katılımcılar, kapalı kutulardan çıkan sürpriz malzemelerle yaratıcı ve lezzetli bir yemek hazırlamalarını gerektiren yarışmada ter dökerken jüri üyeleri; ekiplerin yaratıcılık, teknik bilgi, lezzet ve sunum becerilerini değerlendirdi
Aldıkları ikincilik ödülü ile eğitimlerinin ve kendilerini geliştirmeye yönelik çabalarının meyvesini toplayan öğrenciler bu deneyimin kendileri için unutulmaz olduğunu dile getirerek “Bu ödül, hem bireysel gelişimimize hem de Düzce Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nün adını duyurmamıza katkı sağladı. Daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.
Hibya Haber Ajansı
Düzce, 25 Aralık (Hibya) - Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında düzenlenen "Black Box" (Kapalı Kutu) yarışmasında önemli başarıya imza attı.
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında düzenlenen "Black Box" (Kapalı Kutu) yarışmasında önemli başarıya imza attı.
Düzce Üniversitesi’ni temsilen yarışmaya katılan Gastronomi Bölümü 2.sınıf öğrencileri Metehan Palancıoğlu ve Arda Baran Ceylan ile 1.sınıf öğrencisi Gülseda Kahraman, mutfak sanatındaki hünerlerini sergileyerek jüri üyelerinden tam not aldı. Öğrenciler; yaratıcılık, teknik bilgi ve hız gerektiren yarışmada rakiplerini geride bırakarak 2. olma başarısını elde etti.
Katılımcılar, kapalı kutulardan çıkan sürpriz malzemelerle yaratıcı ve lezzetli bir yemek hazırlamalarını gerektiren yarışmada ter dökerken jüri üyeleri; ekiplerin yaratıcılık, teknik bilgi, lezzet ve sunum becerilerini değerlendirdi
Aldıkları ikincilik ödülü ile eğitimlerinin ve kendilerini geliştirmeye yönelik çabalarının meyvesini toplayan öğrenciler bu deneyimin kendileri için unutulmaz olduğunu dile getirerek “Bu ödül, hem bireysel gelişimimize hem de Düzce Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nün adını duyurmamıza katkı sağladı. Daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.
Hibya Haber Ajansı
Hibya Haber Ajansı, Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.