Düzce Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencilerinden büyük başarı

Gündem 25.12.2024 - 10:23, Güncelleme: 25.12.2024 - 10:23 46 kez okundu.
 

Düzce Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencilerinden büyük başarı

Düzce, 25 Aralık (Hibya) - Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında düzenlenen "Black Box" (Kapalı Kutu) yarışmasında önemli başarıya imza attı.
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında düzenlenen "Black Box" (Kapalı Kutu) yarışmasında önemli başarıya imza attı. Düzce Üniversitesi’ni temsilen yarışmaya katılan Gastronomi Bölümü 2.sınıf öğrencileri Metehan Palancıoğlu ve Arda Baran Ceylan ile 1.sınıf öğrencisi Gülseda Kahraman, mutfak sanatındaki hünerlerini sergileyerek jüri üyelerinden tam not aldı. Öğrenciler; yaratıcılık, teknik bilgi ve hız gerektiren yarışmada rakiplerini geride bırakarak 2. olma başarısını elde etti. Katılımcılar, kapalı kutulardan çıkan sürpriz malzemelerle yaratıcı ve lezzetli bir yemek hazırlamalarını gerektiren yarışmada ter dökerken jüri üyeleri; ekiplerin yaratıcılık, teknik bilgi, lezzet ve sunum becerilerini değerlendirdi Aldıkları ikincilik ödülü ile eğitimlerinin ve kendilerini geliştirmeye yönelik çabalarının meyvesini toplayan öğrenciler bu deneyimin kendileri için unutulmaz olduğunu dile getirerek “Bu ödül, hem bireysel gelişimimize hem de Düzce Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nün adını duyurmamıza katkı sağladı. Daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu. Hibya Haber Ajansı
Düzce, 25 Aralık (Hibya) - Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında düzenlenen "Black Box" (Kapalı Kutu) yarışmasında önemli başarıya imza attı.
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında düzenlenen "Black Box" (Kapalı Kutu) yarışmasında önemli başarıya imza attı. Düzce Üniversitesi’ni temsilen yarışmaya katılan Gastronomi Bölümü 2.sınıf öğrencileri Metehan Palancıoğlu ve Arda Baran Ceylan ile 1.sınıf öğrencisi Gülseda Kahraman, mutfak sanatındaki hünerlerini sergileyerek jüri üyelerinden tam not aldı. Öğrenciler; yaratıcılık, teknik bilgi ve hız gerektiren yarışmada rakiplerini geride bırakarak 2. olma başarısını elde etti. Katılımcılar, kapalı kutulardan çıkan sürpriz malzemelerle yaratıcı ve lezzetli bir yemek hazırlamalarını gerektiren yarışmada ter dökerken jüri üyeleri; ekiplerin yaratıcılık, teknik bilgi, lezzet ve sunum becerilerini değerlendirdi Aldıkları ikincilik ödülü ile eğitimlerinin ve kendilerini geliştirmeye yönelik çabalarının meyvesini toplayan öğrenciler bu deneyimin kendileri için unutulmaz olduğunu dile getirerek “Bu ödül, hem bireysel gelişimimize hem de Düzce Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nün adını duyurmamıza katkı sağladı. Daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu. Hibya Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.