Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Afyonkarahisar'ın mutfak kültürü İslam Devletleri Ortak Sofrası'nda sergilendi

Gündem 06.09.2024 - 20:02, Güncelleme: 06.09.2024 - 20:02 86 kez okundu.
 

Afyonkarahisar'ın mutfak kültürü İslam Devletleri Ortak Sofrası'nda sergilendi

Afyonkarahisar, 6 Eylül (Hibya) – Afyonkarahisar'ın mutfak kültürü, Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de düzenlenen İslam Devletleri Ortak Sofrası etkinliğinde sergilendi.
Azerbaycan'ın başkenti Bakü, İslam ülkelerinin ortak sofrasına ev sahipliği yaptı. Türkiye'den Afyonkarahisar'ın gastronomi alanında öne çıkan şefleri Hamza Kalkan ve Murat Başer, etkinlikte Türkiye’yi temsil etti. Afyonkarahisar'ın mutfak kültürü, İslam Devletleri Ortak Sofrası'nda sergilendi ve ziyaretçilerle misafirlere sunuldu. Etkinlikte, Afyonkarahisar'ın meşhur yemekleri, geleneksel tatlar ve yenilikçi sunumlarla dikkat çekti. Şefler Kalkan ve Başer, Afyonkarahisar'ın gastronomi mirasını, İslam dünyasının farklı köşelerinden gelen konuklara tanıttı. Afyonkarahisar'ın yöresel ürünleri, modern pişirme teknikleriyle harmanlandı. Gastronomi etkinliği, Afyonkarahisar'ın uluslararası alanda tanıtımına katkı sağladı ve şehrin turizm potansiyelini artırdı. Ayrıca, Türkiye'nin zengin mutfak kültürünün ve misafirperverliğinin altını çizdi. Hibya Haber Ajansı
Afyonkarahisar, 6 Eylül (Hibya) – Afyonkarahisar'ın mutfak kültürü, Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de düzenlenen İslam Devletleri Ortak Sofrası etkinliğinde sergilendi.
Azerbaycan'ın başkenti Bakü, İslam ülkelerinin ortak sofrasına ev sahipliği yaptı. Türkiye'den Afyonkarahisar'ın gastronomi alanında öne çıkan şefleri Hamza Kalkan ve Murat Başer, etkinlikte Türkiye’yi temsil etti. Afyonkarahisar'ın mutfak kültürü, İslam Devletleri Ortak Sofrası'nda sergilendi ve ziyaretçilerle misafirlere sunuldu. Etkinlikte, Afyonkarahisar'ın meşhur yemekleri, geleneksel tatlar ve yenilikçi sunumlarla dikkat çekti. Şefler Kalkan ve Başer, Afyonkarahisar'ın gastronomi mirasını, İslam dünyasının farklı köşelerinden gelen konuklara tanıttı. Afyonkarahisar'ın yöresel ürünleri, modern pişirme teknikleriyle harmanlandı. Gastronomi etkinliği, Afyonkarahisar'ın uluslararası alanda tanıtımına katkı sağladı ve şehrin turizm potansiyelini artırdı. Ayrıca, Türkiye'nin zengin mutfak kültürünün ve misafirperverliğinin altını çizdi. Hibya Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.