Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ünlü Deprem Profesörü Halil Halit Demir (96 Yaşında) ve Kızı Profesör Dr Sıddıka Semahat Demir (58) yaşında Baba Kız Büyükelçiyi Dolandırmaya Çalıştılar.

Adliye Haber 15.08.2023 - 18:47, Güncelleme: 20.04.2024 - 17:50 1299+ kez okundu.
 

Ünlü Deprem Profesörü Halil Halit Demir (96 Yaşında) ve Kızı Profesör Dr Sıddıka Semahat Demir (58) yaşında Baba Kız Büyükelçiyi Dolandırmaya Çalıştılar.

Ünlü Deprem Profesörü Halil Halit Demir (96 Yaşında) ve Kızı Profesör Dr Sıddıka Semahat Demir (58) yaşında Baba Kız Büyükelçiyi Dolandırmaya Çalıştılar.
Ünlü Deprem Profesörü Halil Halit Demir (96 Yaşında) ve Kızı Profesör Dr Sıddıka Semahat Demir (58) yaşında Baba Kız mahkemesi hala devam eden ve Tapu Dairesinde kendi isimlerine kayıtlı olmayan 2021 yılında resmi satışını yaptıkları evin bedelini almadık diyerek yalan beyanda bulunup Tapu Tescil İptal davası açmış oldukları ve davanın hala devam ettiği süreçde evi satın alan kişinin evinde oturan Büyükelçinin özel kalem müdürü İ.U ı telefon ile arayarak bundan sonra evin kirasını kendilerine ödenmesini yeni mal sahibi olarak kendilerini tanıtması üzerine Büyük elçi kalem müdürünün kendilerinden güncel Tapu istemesi üzerine dolandırıcılık planları suya düşen profesörler hakkında şu anki mülk sahibi dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulundu.  Bilim Kahramaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Kültür Üniversitesi eski Rektörü olan, hala Üniversitenin Hukuk birimine görev yapan Avukatlar ile mahkemesi devam eden  PROFESÖR SIDDIKA SEMAHAT DEMİR şu anda  İSTANBUL TOPKAPI ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ PR. / İSTANBUL TOPKAPI ÜNİVERSİTESİNDE Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Derslerine hoca olarak giren Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir  bu sefer de Bir Büyükelçiyi dolandırmaya çalıştı, Büyükeiçinin Özel kalem müdürünün dikkati sayesinde başarısız olan Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir hakkında sahtecilik Dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.istanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Sahtecilik ve Dolandırıcılık Bürosu 2023/12463 CBS soruşturma numarası ile suç duyurusunda bulunuldu. Profesör Dr Sıddıka Semahat Demir  in İstanbul Çağlayan Adliyesi, İstanbul Bakırköy Adliyesi,İstanbul Küçükçekmece Adliyesi,İstanbul Anadolu Adliyesi, İstanbul GOP Adliyelerinde devam eden yaklaşık 50 adet dosyası bulunmaktadır...  
Ünlü Deprem Profesörü Halil Halit Demir (96 Yaşında) ve Kızı Profesör Dr Sıddıka Semahat Demir (58) yaşında Baba Kız Büyükelçiyi Dolandırmaya Çalıştılar.

Ünlü Deprem Profesörü Halil Halit Demir (96 Yaşında) ve Kızı Profesör Dr Sıddıka Semahat Demir (58) yaşında Baba Kız mahkemesi hala devam eden ve Tapu Dairesinde kendi isimlerine kayıtlı olmayan 2021 yılında resmi satışını yaptıkları evin bedelini almadık diyerek yalan beyanda bulunup Tapu Tescil İptal davası açmış oldukları ve davanın hala devam ettiği süreçde evi satın alan kişinin evinde oturan Büyükelçinin özel kalem müdürü İ.U ı telefon ile arayarak bundan sonra evin kirasını kendilerine ödenmesini yeni mal sahibi olarak kendilerini tanıtması üzerine Büyük elçi kalem müdürünün kendilerinden güncel Tapu istemesi üzerine dolandırıcılık planları suya düşen profesörler hakkında şu anki mülk sahibi dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 Bilim Kahramaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Kültür Üniversitesi eski Rektörü olan, hala Üniversitenin Hukuk birimine görev yapan Avukatlar ile mahkemesi devam eden  PROFESÖR SIDDIKA SEMAHAT DEMİR şu anda  İSTANBUL TOPKAPI ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ PR. / İSTANBUL TOPKAPI ÜNİVERSİTESİNDE Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Derslerine hoca olarak giren Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir  bu sefer de Bir Büyükelçiyi dolandırmaya çalıştı, Büyükeiçinin Özel kalem müdürünün dikkati sayesinde başarısız olan Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir hakkında sahtecilik Dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.istanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Sahtecilik ve Dolandırıcılık Bürosu 2023/12463 CBS soruşturma numarası ile suç duyurusunda bulunuldu.

Profesör Dr Sıddıka Semahat Demir  in İstanbul Çağlayan Adliyesi, İstanbul Bakırköy Adliyesi,İstanbul Küçükçekmece Adliyesi,İstanbul Anadolu Adliyesi, İstanbul GOP Adliyelerinde devam eden yaklaşık 50 adet dosyası bulunmaktadır...

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.