Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kemerburgaz da Trafik Kazası

Adliye Haber 04.08.2023 - 20:54, Güncelleme: 04.08.2023 - 20:54 941+ kez okundu.
 

Kemerburgaz da Trafik Kazası

Kemerburgaz da Trafik Kazası
Eyüpsultan da Eski Kemerburgaz yolunda  kendi şeridinde seyir halindeki otomobil ile karşı şeritten gelen otomobil çarpıştı. Kazada aynı otomobildeki 3 kişi ağır yaralandı. diğer araçta bulunan şöför yaralandı,sürücülerinin kimliklerinin belirlenmesi ile birlikte Haber verilmesi üzerine olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaralıları bulundukları yerden çıkarırken,  ilk müdahalelerinin ardından yaralılar hastaneye kaldırdı.
Kemerburgaz da Trafik Kazası

Eyüpsultan da Eski Kemerburgaz yolunda  kendi şeridinde seyir halindeki otomobil ile karşı şeritten gelen otomobil çarpıştı.

Kazada aynı otomobildeki 3 kişi ağır yaralandı. diğer araçta bulunan şöför yaralandı,sürücülerinin kimliklerinin belirlenmesi ile birlikte

Haber verilmesi üzerine olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yaralıları bulundukları yerden çıkarırken,  ilk müdahalelerinin ardından yaralılar hastaneye kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.