Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çağlayan Adliyesi ne saldırı talimatı verenin Fehriye Erdal olduğu ortaya çıktı

Adliye Haber 17.02.2024 - 18:29, Güncelleme: 17.02.2024 - 18:38 473+ kez okundu.
 

Çağlayan Adliyesi ne saldırı talimatı verenin Fehriye Erdal olduğu ortaya çıktı

Çağlayan Adliyesi ne saldırı talimatı verenin Fehriye Erdal olduğu ortaya çıktı
 Saldırıda 2 terörist ölü ele geçirilmiş, 1 kişi hayatını kaybetmiş ve 6 kişi yaralanmıştı.  Çağlayan Adalet Sarayı'nda hakimliğe sevk edilen şüpheli şahıs kaçma girişiminde bulundu. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. İstanbul Adliyesi'ne yönelik saldırının talimatını veren isimlerden birinin Fehriye Erdal olduğu ortaya çıktı Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na düzenlenen terör saldırısının talimatını veren DHKP-C merkez komite üyesi 4 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Hakkında karar çıkarılan isimlerden biri de Sabancı suikastının tetikçisi Fehriye Erdal. İstanbul Adliyesi'ne terör saldırısında yeni detaylar! Görevlileri esir alıp manifesto okuyacaklarmış İstanbul Adalet Sarayı'ndaki polis noktasına düzenlenen terör saldırısına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Öldürülen teröristler Emrah Yayla ve Pınar Birkoç'un adliyeye silahla girdikten sonra içeride eylem için hazır bekleyen Elif Ersoy, Diyar Ersoy, Necla Birkoç ve Ercan Güneş'in yardımıyla bazı görevlileri rehin alacağı ve manifesto okuyacakları ortaya çıktı. Taleplerinin kabul görmemesi durumunda ise rehin aldıkları kamu görevlilerine sözde cezalandırma eylemi yapacakları öğrenildi
Çağlayan Adliyesi ne saldırı talimatı verenin Fehriye Erdal olduğu ortaya çıktı

 Saldırıda 2 terörist ölü ele geçirilmiş, 1 kişi hayatını kaybetmiş ve 6 kişi yaralanmıştı.

 Çağlayan Adalet Sarayı'nda hakimliğe sevk edilen şüpheli şahıs kaçma girişiminde bulundu. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İstanbul Adliyesi'ne yönelik saldırının talimatını veren isimlerden birinin Fehriye Erdal olduğu ortaya çıktı

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na düzenlenen terör saldırısının talimatını veren DHKP-C merkez komite üyesi 4 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Hakkında karar çıkarılan isimlerden biri de Sabancı suikastının tetikçisi Fehriye Erdal.

İstanbul Adliyesi'ne terör saldırısında yeni detaylar! Görevlileri esir alıp manifesto okuyacaklarmış

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki polis noktasına düzenlenen terör saldırısına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Öldürülen teröristler Emrah Yayla ve Pınar Birkoç'un adliyeye silahla girdikten sonra içeride eylem için hazır bekleyen Elif Ersoy, Diyar Ersoy, Necla Birkoç ve Ercan Güneş'in yardımıyla bazı görevlileri rehin alacağı ve manifesto okuyacakları ortaya çıktı. Taleplerinin kabul görmemesi durumunda ise rehin aldıkları kamu görevlilerine sözde cezalandırma eylemi yapacakları öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.