Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YASADIŞI BAHİS OYNAYANLARA TERS KÖŞE VURGUN !!!

Adliye Haber 02.08.2023 - 13:51, Güncelleme: 02.08.2023 - 14:42 950+ kez okundu.
 

YASADIŞI BAHİS OYNAYANLARA TERS KÖŞE VURGUN !!!

YASADIŞI BAHİS OYNAYANLARA TERS KÖŞE VURGUN !!!
Dolandırıcılıkta sınır tanınmıyor !!! ilk aşamada normal vatandaşın okuması ile anlaşılmayacak kadar güzel hazırlanmış örnek bir mahkeme kararını alarak , Davalı ve Davacı isimleri ile tarihler değiştirilerek dolandırılacak şahsın adını ve soyadını Davalı kısmına yazarak hazırlanan yazıda, davacı adı da sadece 3 tane başharfeten oluşmaktadır.Davacı ve davalı TC kimlik numaraları yazmayan adresleri ve vekillerinin adı adresi yazmayan ve Dava açma tarihi ile dava karar tarihi ile Gerekçeli karar yazılma tarihleri de süre , zaman açısından oldukça dikkat çekiyor.Profosyoneller tarafından yönetildiği tüm yönleriyle anlaşılabiliyor  !!!!! !!! Ayrıca en alt kısımda 2. sayfada belirtilen ödeme şekli ise bir dolandırıcı şahıs adına ve kendisine ait özel IBAN numarası vermiştir,adliyenin icra dosya numarası değil ve ya alacaklının avukatının adı ve hesap numaraları yok. Ayrıca bu dolandırıcı çete , o kadar profesyönel çalışıyor ki , size mesaj geldiğinde kurmuş oldukları sahte bir olan  www.uyapvatandas.net adresi ile insanların E DEVLET  kayıtlarına girdiği zaman sadece 1 defaya mahsus olmak üzere insanların kendi E DEVLET'inde  görünüyor........... 2. defa girdiğinizde e devletinize bir daha görünmüyor ( ÖZEL BİR YAZILIM GELİŞTİRİLDİĞİ ANLAŞILIYOR ) bu kandırmaca ile korkutulan VATANDAŞ ,  .....bu kadar çok inceliğe dikkat etmeden aman benim borcum varmış hemen yatırayaım kapansın kurtulayım diyerek havale yapıyor bu şekilde insanları en 10.000.000 Dolardan fazla dolandırıldığı tahmin edilen olayda çete üyesi Yusuf Şahin e ait 3 bankadan açılan hesaplarda para toplanıyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmak için bankalardan Yusuf Şahinin TC numarası alınarak savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. HABER KAYNAĞI: EMRAH.Ö HABER CEVDET DÜZ
YASADIŞI BAHİS OYNAYANLARA TERS KÖŞE VURGUN !!!

Dolandırıcılıkta sınır tanınmıyor !!! ilk aşamada normal vatandaşın okuması ile anlaşılmayacak kadar güzel hazırlanmış örnek bir mahkeme kararını alarak , Davalı ve Davacı isimleri ile tarihler değiştirilerek dolandırılacak şahsın adını ve soyadını Davalı kısmına yazarak hazırlanan yazıda, davacı adı da sadece 3 tane başharfeten oluşmaktadır.Davacı ve davalı TC kimlik numaraları yazmayan adresleri ve vekillerinin adı adresi yazmayan ve Dava açma tarihi ile dava karar tarihi ile Gerekçeli karar yazılma tarihleri de süre , zaman açısından oldukça dikkat çekiyor.Profosyoneller tarafından yönetildiği tüm yönleriyle anlaşılabiliyor  !!!!!

!!! Ayrıca en alt kısımda 2. sayfada belirtilen ödeme şekli ise bir dolandırıcı şahıs adına ve kendisine ait özel IBAN numarası vermiştir,adliyenin icra dosya numarası değil ve ya alacaklının avukatının adı ve hesap numaraları yok.

Ayrıca bu dolandırıcı çete , o kadar profesyönel çalışıyor ki , size mesaj geldiğinde kurmuş oldukları sahte bir olan  www.uyapvatandas.net adresi ile insanların E DEVLET  kayıtlarına girdiği zaman sadece 1 defaya mahsus olmak üzere insanların kendi E DEVLET'inde  görünüyor........... 2. defa girdiğinizde e devletinize bir daha görünmüyor ( ÖZEL BİR YAZILIM GELİŞTİRİLDİĞİ ANLAŞILIYOR ) bu kandırmaca ile korkutulan VATANDAŞ , 

.....bu kadar çok inceliğe dikkat etmeden aman benim borcum varmış hemen yatırayaım kapansın kurtulayım diyerek havale yapıyor bu şekilde insanları en 10.000.000 Dolardan fazla dolandırıldığı tahmin edilen olayda çete üyesi Yusuf Şahin e ait 3 bankadan açılan hesaplarda para toplanıyor.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmak için bankalardan Yusuf Şahinin TC numarası alınarak savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

HABER KAYNAĞI: EMRAH.Ö

HABER CEVDET DÜZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.