Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Taksim Bombacısı Mahkemede ilk kez konuştu 6 ölü 99 yaralı

Adliye Haber 18.07.2023 - 00:21, Güncelleme: 18.07.2023 - 00:29 763+ kez okundu.
 

Taksim Bombacısı Mahkemede ilk kez konuştu 6 ölü 99 yaralı

Taksim Bombacısı Mahkemede ilk kez konuştu 6 ölü 99 yaralı
13 Kasım 2022 tarihinde Taksimde gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin açılan dava görülmeye devam edildi. Önceki celsede iddianame eline ulaşmadığı için savunma yapmayan Taksim bombacısı, mahkemede ilk kez konuştu. 13 Kasım 2022 tarihinde Taksimde gerçekleştirilen terör saldırısında 6 kişi ölmüş, 99 kişi yaralanmıştı. Savcılıkta "Suriye'den getirdik", mahkemede "Türkiye'de hazırladık" dedi Daha önce bunları anlatmadım dedi, ifade değiştirdi. Savcılıktaki ifadesinde bombayı Suriye’den getirdiğini söyleyen Albashır, mahkemede “Bombayı Türkiye’den teslim aldık” dedi. Ahlam Albashır savunmasında Türkiye'ye nasıl giriş yaptıklarını anlattı. Gece saatlerinde sınırı geçtiklerini söyleyen terörist, savunmasında, bombayı atölyede hazırladıklarını anlattı.Daha önceleri keşif amaçlı iki kez Taksim’e gittiğini ve fotoğraf çektiğini kabul etti Olay günü ise Bilal’in çantayı kendisine verdiğini anlatan Albashır, bombayı fark ettiğinde, polisi aradığını ancak Türkçe bilmediği için anlatamadığını söyledi. İddiasına göre Hacı isimli firari şahıs, bu esnada, ‘çantayı bırak,  yürü’ dedi. Talimata uyup, bombayı bırakarak taksiye binip eve gittiğini anlattı. mahkeme bir sonraki duruşmayı 25.09.2023 tarihine erteledi.    
Taksim Bombacısı Mahkemede ilk kez konuştu 6 ölü 99 yaralı

13 Kasım 2022 tarihinde Taksimde gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin açılan dava görülmeye devam edildi. Önceki celsede iddianame eline ulaşmadığı için savunma yapmayan Taksim bombacısı, mahkemede ilk kez konuştu.

13 Kasım 2022 tarihinde Taksimde gerçekleştirilen terör saldırısında 6 kişi ölmüş, 99 kişi yaralanmıştı.

Savcılıkta "Suriye'den getirdik", mahkemede "Türkiye'de hazırladık" dedi

Daha önce bunları anlatmadım dedi, ifade değiştirdi. Savcılıktaki ifadesinde bombayı Suriye’den getirdiğini söyleyen Albashır, mahkemede “Bombayı Türkiye’den teslim aldık” dedi. Ahlam Albashır savunmasında Türkiye'ye nasıl giriş yaptıklarını anlattı. Gece saatlerinde sınırı geçtiklerini söyleyen terörist, savunmasında, bombayı atölyede hazırladıklarını anlattı.Daha önceleri keşif amaçlı iki kez Taksim’e gittiğini ve fotoğraf çektiğini kabul etti

Olay günü ise Bilal’in çantayı kendisine verdiğini anlatan Albashır, bombayı fark ettiğinde, polisi aradığını ancak Türkçe bilmediği için anlatamadığını söyledi.

İddiasına göre Hacı isimli firari şahıs, bu esnada, ‘çantayı bırak,  yürü’ dedi.

Talimata uyup, bombayı bırakarak taksiye binip eve gittiğini anlattı. mahkeme bir sonraki duruşmayı 25.09.2023 tarihine erteledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.