Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bodrum da Sosyal Medya Kurbanı İş Adamı

Adliye Haber 20.09.2023 - 21:26, Güncelleme: 20.09.2023 - 21:30 679+ kez okundu.
 

Bodrum da Sosyal Medya Kurbanı İş Adamı

Bodrum da Sosyal Medya Kurbanı İş Adamı
Muğla/Bodrum'un Akyarlar Mahallesinde oturan iş insanı Ö.D. 47 sosyal medya üzerinden tanıştığı Görkem Aslan'ın (23), beraberindeki arkadaşı Ayşe Uslu (26) ile birlikte tabancayla ölümle tehdit edilerek kaçırıldığı gerekçesiyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından şüphelilerin yakalanması için özel ekip kuruldu. Jandarma Suç Araştırma Timi 2 şüphelinin villadaki kasada bulunan 1 kiloluk ziynet eşyası ile 30 bin TL'yi aldıklarını, tabanca ile tehdit ettikleri iş insanının el ve ayaklarını bağlayarak, otomobile bindirdiklerini tespit etti. Bodrum'da düzenlenen operasyonda otomobil ile kaçmak üzere olan Görkem Aslan ve sevgilisi Ayşe Uslu yakalandı. Otomobilde yapılan aramada tabanca ile ziynet eşyaları ve 30 bin TL ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı mağdura ait olan araçta yapılan aramada, şüphelilerin kullandıkları tabanca ile gasp ettikleri yaklaşık 1 kilogram ağırlığındaki 12 parça el yapımı ziynet eşyaları (altın sırmalı kolye, altın broş, inci kolyeler, özel tasarım yüzük ve kolyeler) ile 30 bin TL para ve elektronik eşya ele geçirildi. Şüpheliler Örkem Aslan ve Ayşe Uslu çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Bodrum Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Gasp edilen ziynet eşyaları, para ve elektronik eşyalar mağdura teslim edildi.
Bodrum da Sosyal Medya Kurbanı İş Adamı

Muğla/Bodrum'un Akyarlar Mahallesinde oturan iş insanı Ö.D. 47 sosyal medya üzerinden tanıştığı Görkem Aslan'ın (23), beraberindeki arkadaşı Ayşe Uslu (26) ile birlikte tabancayla ölümle tehdit edilerek kaçırıldığı gerekçesiyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından şüphelilerin yakalanması için özel ekip kuruldu. Jandarma Suç Araştırma Timi 2 şüphelinin villadaki kasada bulunan 1 kiloluk ziynet eşyası ile 30 bin TL'yi aldıklarını, tabanca ile tehdit ettikleri iş insanının el ve ayaklarını bağlayarak, otomobile bindirdiklerini tespit etti. Bodrum'da düzenlenen operasyonda otomobil ile kaçmak üzere olan Görkem Aslan ve sevgilisi Ayşe Uslu yakalandı. Otomobilde yapılan aramada tabanca ile ziynet eşyaları ve 30 bin TL ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı

mağdura ait olan araçta yapılan aramada, şüphelilerin kullandıkları tabanca ile gasp ettikleri yaklaşık 1 kilogram ağırlığındaki 12 parça el yapımı ziynet eşyaları (altın sırmalı kolye, altın broş, inci kolyeler, özel tasarım yüzük ve kolyeler) ile 30 bin TL para ve elektronik eşya ele geçirildi. Şüpheliler Örkem Aslan ve Ayşe Uslu çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Bodrum Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Gasp edilen ziynet eşyaları, para ve elektronik eşyalar mağdura teslim edildi.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.