Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Büyükkılıç: Gastronomi Günleri'nde 1 ton sucuk döner ile bir ilke imza atıyoruz

Gündem 29.09.2024 - 13:38, Güncelleme: 29.09.2024 - 13:38 62 kez okundu.
 

Başkan Büyükkılıç: Gastronomi Günleri'nde 1 ton sucuk döner ile bir ilke imza atıyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 4-10 Ekim günlerinde düzenlenecek olan Gastronomi Günleri kapsamında vatandaşlara 1 ton sucuk döner ikram edeceklerini duyurdu.
Büyükşehir Belediyesi’ne ait Anadolu Harikalar Diyarı yanında yer alan doğal üretim bahçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir ile burada üreticilerle bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, 4-10 Ekim 2024 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde ikincisi düzenlenecek Kayseri Gastronomi Günleri'nde lezzet dolu bir yolculuğa çıkılacağını ifade etti. Tarım ve hayvancılık alanında tavuktan koyuna, arılı kovandan birçok alanda hizmetler gerçekleştirdiklerini anımsatan Büyükkılıç, “Gastronomi Günleri yaklaşıyor, şefler geliyor. Kayseri’mizin olmazsa olmazı sucuk, pastırma, mantı. Sucukla ilgili her etkinliğimizde vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Aynı zamanda Gastronomi Günleri’nde 1 ton sucuk döner ile bir ilke imza atıyoruz. ‘Sucuğunda döneri olur’ diyoruz. Kayseri’yi tanımayan, bilmeyen, anlamayan ve yanlış mecralara sürüklemeye çalışanlar da buyursunlar gelsinler, sucuk döner ikram edelim” şeklinde konuştu. Hibya Haber Ajansı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 4-10 Ekim günlerinde düzenlenecek olan Gastronomi Günleri kapsamında vatandaşlara 1 ton sucuk döner ikram edeceklerini duyurdu.
Büyükşehir Belediyesi’ne ait Anadolu Harikalar Diyarı yanında yer alan doğal üretim bahçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir ile burada üreticilerle bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, 4-10 Ekim 2024 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde ikincisi düzenlenecek Kayseri Gastronomi Günleri'nde lezzet dolu bir yolculuğa çıkılacağını ifade etti. Tarım ve hayvancılık alanında tavuktan koyuna, arılı kovandan birçok alanda hizmetler gerçekleştirdiklerini anımsatan Büyükkılıç, “Gastronomi Günleri yaklaşıyor, şefler geliyor. Kayseri’mizin olmazsa olmazı sucuk, pastırma, mantı. Sucukla ilgili her etkinliğimizde vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Aynı zamanda Gastronomi Günleri’nde 1 ton sucuk döner ile bir ilke imza atıyoruz. ‘Sucuğunda döneri olur’ diyoruz. Kayseri’yi tanımayan, bilmeyen, anlamayan ve yanlış mecralara sürüklemeye çalışanlar da buyursunlar gelsinler, sucuk döner ikram edelim” şeklinde konuştu. Hibya Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adliyehaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.