İş adamı Erdal Acar ın Tutuklanmasına ‘’TUTUKLAMAYA ŞAŞMAZ'IN ANLATIMLARI DA GEREKÇE GÖSTERİLDİ’’ YALAN BİR HABERDİR.

İş adamı Erdal Acar ın Tutuklanmasına 

‘’TUTUKLAMAYA ŞAŞMAZ'IN ANLATIMLARI DA GEREKÇE GÖSTERİLDİ’’

YALAN BİR HABERDİR.

Yapmış olduğum araştırma sonucunda Muhammed Necati Şaşmaz ın Polis karakolunda vermiş olduğu ifadeye ulaştım, Sayın Muhammed Necati Şaşmaz ın Avukatı Sayın Ergün Sarıtaş ile yapmış olduğum görüşmede de kendisi ifadeyi doğruladı Sayın Muhammed Necati Şaşmaz ın ifadesi aynen şöyledir.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 2020/172458 sayılı soruşturma numarasına kayden şube müdürlüğünce yürütülen soruşturmaya istinaden sayın Muhammed Necati Şaşmaz ın ifadesidir.

Ahmet kaşıkçı ( eski kayınpederim ) Benim boşanma olayımla alakalı olarak Alaattin Saral a gidip gitmediğini bilmiyorum, ne Alaattin Saral nede Erdal Acar tarafından şahsıma yönelik herhangi bir tehdit ya da fiziki müdahale olmamıştır.

Sayın Muhammed Necati Şaşmaz ın Müşteki ifade Tutanağı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün 01.07.2022 / 11:53 deki ifadesinde aynen bu şekilde yazılmıştır.

Bu ifadesinde sadece eski kayınpederi olan Ahmet Kaçık çı hakkında suç duyurusunda bulunmuştur.

Sayın Muhammed Necati Şaşmaz ın Poliste vermiş olduğu ifadeden de anlaşıldığı gibi İş adamı Erdal Acar ın Tutuklanmasına ‘’TUTUKLAMAYA ŞAŞMAZ'IN ANLATIMLARI DA GEREKÇE GÖSTERİLDİ’’  YALAN BİR HABERDİR, GERÇEK DIŞI BİR HABERDİR, ASILSIZ BİR HABERDİR.

Gerçek payı olmayan tamamen Yalan olan bu haberi bir haber ajansından çıkmış ve diğer haber kanalları da bu haberin gerçeğini aslını araştırmadan evrak delil ispat görmeden bu haberi kopyala yapıştır yaparak sitelerinde yayınlamıştır,

Adliye haber olarak birinci ilkemiz Temiz haber yapmaktır. aslını, astarını bilmeden, kanıtımız olmadan, delilimiz olmadan, ispatımız olmadan ki bunlar bile elimizde olsa, habere konu olan kişiler veya kurumlar kuruluşlar ile görüşmeden işin aslını öğrenmeden, Yalan haber yapmayan, kopyala yapıştır haber yapmayan şirket politikamız ile sadece doğru haber peşinde olan ve kamuoyunu sadece doğru haber ile bilgilendiren bir haber kuruluşuyuz.

 

adliyehaber.com.tr  / CEVDET DÜZ