Dr. Ayşe Şimşek Evinde Ölü Bulundu

Şırnak’ta görev yapan Uzm.Dr. Ayşe Şimşek evinde ölü bulundu. Hekim intiharlarının endişe verici boyutları ulaştığı ifade ediliyor.

Bir arkadaşı ile görüştükten sonra evinde intihar ettiği öğrenilen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ayşe Şimşek, evinde ölü bulundu. Arkadaşı Dr. Şimşek’e ulaşamayınca hemen 112 Çağrı Merkezini aradı. Ancak eve ulaşan sağlık ekipleri Dr. Ayşe Şimşek’in ölü bedeniyle karşılaştı.

İhbar Sonrası Şok Edici Gerçek Ortaya Çıktı

112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbarın ardından, Şırnak’ta bulunan Toki Lojmanları’ndaki evine yönlendirilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri içeri girdiklerinde korkunç bir manzarayla karşılaştılar. Uzm. Dr. Ayşe Şimşek’in cansız bedeni, evinde asılı halde bulundu. Olay, başta ailesi olmak üzere hem Şırnak’taki meslektaşlarını hem de Sakarya’daki yakınlarını derinden sarstı.

“Ayşe, birkaç gündür çok karamsardı. Onunla en son konuştuğumuzda böyle bir şey yapacağından korkmuştum. Hemen yetkililere haber verdim ama ne yazık ki çok geç kaldık.”

Bu sözler, Dr. Şimşek’in yakın bir arkadaşına ait. Genç doktorun ölüm haberi kısa sürede Şırnak’tan Sakarya’ya yayıldı. Sakarya’da yaşayan ailesi ve sevenleri acı haberi alınca yıkıldı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı