İstanbul da Mafya savaşı 1 emekli polis koruma öldü, 1 emekli polis koruma ve mafya liderinin yeğeni yaralandı

İstanbul da Mafya savaşı  1 emekli polis koruma öldü, 1 emekli polis koruma ve mafya liderinin yeğeni yaralandı

İstanbul Beylikdüzü'nde bir araca düzenlenen silahlı saldırıda 1 emekli polis öldü. Yaralanan üç kişiden biri Antalya'da öldürülen Azerbaycanlı mafya lideri Nadir Salifov'un yeğeni Magamet Kurbanovi.

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi Kocatepe Caddesinde saat 22.30 sıralarında bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Otomobilde 2020 yılında Antalya'da suikast sonucu öldürülen Lotu Quli lakaplı Nadir Salifov'un yeğeni Magamet Kurbanovi, korumaları emekli polis memuru Yılmaz Demir, emekli polis memuru Mehmet Acerman ve Şoförü Gürcistan uyruklu İsrafil Orujov bulunuyordu.

 

saldırıda emekli polis Yılmaz Demir hayatını kaybetti. Magamet Kurbanovi ile birlikte diğer iki kişi yaralanırken araç yol levhasına çarparak durabildi. Otomobile ateş eden motorlu saldırganlar ise olay yerinden kaçmayarak ateş etmeye devam ettikten bir süre sonra oradan uzaklaştılar,

Çatışma yerine gelen çok sayıda polis ekibi geniş güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden emekli polis memuru Yılmaz Demir'in cenazesi ise Adli Tıp Morgu'na götürüldü. Saldırıya düzenleyenlerin yabancı uyruklu olduğu belirtilirken polisin çalışması devam ediyor.