TİTİZ PLASTİK de YASAK AŞK SKANDALI

Aslen Diyarbakırlı 3 çocuk sahibi olan Titiz Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Durmuş, 70 yaşında (Ağustos 2017 yılında) hayata veda emişti.

Güngören'in emektar İş Adamı Titiz Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Durmuş hayatını tırnaklarıyla kazarak dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile başarmış olduğu ismini ve iş kariyerini onurlu yaşantısının adını Rahmetli Ahmet Durmuş'un oğulları Orhan Durmuş, Oğuzhan Durmuş ve İlhan Durmuş kardeşler yönetmeye devam etmiştir.

Titiz Plastik Yönetim Kurulu Başkanlığına Oğuzhan Durmuş geçmiş ve diğer iki kardeşine ise şirketin farklı birimlerinin yönetimini teslim etmiştir.

Şirketin Yurt içi satış sorumlusu patronu İlhan Durmuş evli ve 3 Çocuk babasıdır.

Kendi aile şirketlerinde Finans biriminde çalışan Personelleri Finans Müdür Yrd. Ayfer Tıfıl ise Yüksel Tıfıl ile evli ve bir kız çocuğu S.N.Tıfıl ın Annesidir, mutlu bir yaşantısı ve güzel bir ailesi, 1 kız çocuğu olan bu aile bir anda yıkılmış ve eşler 26.05.2023 Tarihinde Davacı Ayfer Tıfıl ın Avukatı Oktay Yılmaz tarafından açılan dava ile  İstanbul Büyükçekmece 6. Aile mahkemesinde 2023/871 esas ve 2023/1255 Gerekçeli karar ile 14.07.2023 tarihinde ilk celsede anlaşmalı olarak boşanmışlardır.

Yine 26.05.2023 Tarih ve 2023/867 esas dosyada Davacı Ayfer Tıfıl (Aça) Davalı Yüksel Tıfıl aralarında mal varlığı bölüşümü Katılma alacağı davası açılmış dava devam etmektedir.

Asıl mesele

Titiz Plastik sahibi İlhan Durmuş ile Firmasında 7 yıldır çalışan personeli Ayfer Tıfıl (Aça) arasında başlayan ve 1 yıldan fazladır devam eden yasak Aşk ve beraberlik içinde Ayfer Tıfıl ( Aça) sevgilisi İlhan Durmuş dan hamile kalınca ve Sevgilisi İlhan Durmuş evli ve 3 çocuk babası olmasından dolayı kaçamak sevgilinden bir çocuk yapmak tekrar baba olmak istemediğinden çocuğu aldırtmıştır.

Ayfer Tıfıl (Aça)  nın eşi Yüksel Tıfıl ın eşinin telefonundaki mesajlardan Karısının Sevgilisi Titiz Plastik sahibi ilhan Durmuş un gönderdiği aşk mesajlarını yakalamış ve 17 yıllık eşinin bir kız çocuğunun Annesinin kendisini aldattığının farkına varması ile ortaya çıkan bu ihanet ve aldatılmayı kendine yediremeyen aldatılmış koca Titiz Plastiğe baskın yaparak eşinin  çalıştığı firmanın sahibi ile aldatmasının hesabını sormak için gittiği Titiz Plastik in sahibi İlhan Durmuş un Abisi Titiz Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Durmuş ile görüşmüş konuşmuş ve Oğuzhan Durmuş dan tam 1.800.000 TL Susma parası alarak eşi ile anlaşmalı boşanma yoluna giderek kızından ve eşinden ayrılmıştır.

Eşini Titiz Plastik sahibi İlhan Durmuş a 1.800.000 TL karşılığı bırakıp hayatlarından çıkıp gitmiştir.

Bu olaydan sonra yasak aşklarının devamını sağlamak için Titiz plastik sahibi İlhan Durmuş yasak Aşk yaşamış olduğu Personeli evli ve kız çocuk sahibi olan Ayfer Tıfıl (Aça) yı işten çıkartmış ama Hadımköy de herkesin bilmediği bir ev tutarak sevgilisi ile yaşamaya devam etmiştir.

Evinde eşi ve 3 çocuğu bulunan iş adamı İlhan Durmuş un eşi ve 3 çocuğu ise kendilerine yapılan bu ihanetten habersiz yaşamaktadırlar.

Yasak aşklarını devam ettiren Titiz Plastik sahibi İlhan Durmuş ve Personeli Ayfer Tıfıl (Aça) nın gizli beraberlikleri daha ne kadar sürer bilinmez.

Ama bilinen bir gerçek varsa yuva yıkanın yuvası olmaz.

Ayfer Tıfıl ın yaşamış olduklarını Titiz plastik sahibi İlhan Durmuş un eşi başka bir insanla yaşamış olsa 3 çocuğunu bırakıp eşinden ayrılıp başka evli bir adamın metrisi olsa Sayın İlhan Durmuş bunu nasıl karşılardı merak ediyorum,

Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmamak gerek

Sayın İlhan Durmuş unutmayın ki bu Dünya etme bulma dünyasıdır.

Diğer bir konu ise insanlar eşlerini ve kızlarını Titiz plastik de çalışmaya gönderirken akıllarına Acaba  soru işareti gelecek mi?

Haber kaynagı ve Röportajlar Yüksel Tıfıl ve Titiz Plastik Sahibi İlhan Durmuş